Flow er en indre tilstand, hvor man både er super effektiv, og samtidigt fyldt med dyb indre lykke, inspiration og glæde.
 
Det er et “mentalt sted” man kan lære at gå ind i, hvor tingene flyder fra en på en let og ubesværet måde. Derfor er tilstanden selvfølgelig guld værd, når man skal have lavet noget, hvad enten det er at arbejde på sin forretning, skrive en bog, eller et hvilket som helst andet projekt man har gang i.
 
Du ved at du er i flow, når du mærker:
 
  • Stor glæde og nydelse i arbejdet
  • At du følger din passion
  • Totalt nærvær
  • Lethed
  • Inspiration der flyder frit
  • At din tidsfornemmelse forsvinder
  • At teksten skriver sig selv, billedet maler sig selv osv.
 
En af de genveje til flow jeg synes er mest effektive, at bruge essentielle olier.
Mange mennesker har perioder i deres liv, hvor de skal være særligt effektive.
I stedet for at presse dig selv, så kan du bruge olierne til at hjælpe dig ind i flow tilstanden.

Mangler du motivation og drive?

Olieblanding: Motivate (doTERRA)
Chakras: Manipura (ild), Ajna (tredje øje)
Essentielle olier: Motivate består af Peppermint, Clementine Peel, Coriander Seed, Basil Herb, Yuzu Peel, Melissa Leaf, Rosemary Leaf, Vanilla Bean

Motivate er en blanding, som indeholder flere forskellige olier. Når man ser på olierne enkeltvis, er det et mix mellem olier der vækker ildchakraet og ajna chakra, og sekundært anahata chakra (melissa).
Når vi er motiverede har vi både kontakt til vores hjertes stemme, der fortæller os hvad vi skal gøre, og vi har samtidigt en vækket handlekraft, som sidder i vores “ild chakra” (manipura chakra) og et indre klarsyn, som stammer fra et vækket tredje øje (ajna chakra).

Mangler du inspiration og følelsen at være i alignment med universet?

Olieblanding: Align (doTERRA)
Chakras: Vishudda (hals), ajna (tredje øje) og anahata (hjerte)
Essentielle olier: Align består af Bergamot, Coriander, Marjoram, Peppermint, Jasmin og Rose

Det er dit vishudda (halschakra) sammen med ajna chakra (det tredje øje) der står for inspiration, og at være helt i sync med din egen dybe stemme, der igen reflekterer universets ønsker og plan med dig. Det er en olieblanding der består af nogle af de mest højtvibrerende olier; jasmin og rose

Vil du mærke din sande passion?

Olieblanding: Passion (doTERRA)
Chakras: Muladhara (rod), Svadisthana (hara), Anahata (hjerte), Manipura (ild), Vishudda (hals)
Essentielle olier: Cardamom Seed, Cinnamon Bark, Ginger Rhizome, Clove Bud, Sandalwood Wood, Jasmine Flower Absolute, Vanilla Bean Absolute, Damiana Leaf

Passion blandingen leder dig ind i dit eget indre, space, så du kan mærke hvad du virkelig skal – hvad der giver dig glæde og lyst til livet. Her vækkes alle de første fem chakras, og den løfter dine lavere/tungere energier op igennem dit system, og transformerer dem.

Mangler du grounding og glæde?

Nogen gange er det simpelthen vores nervesystem, der er helt oppe at ringe efter en lang dag med stress, og ydre eller indre konflikter, og vi mangler grounding for at komme tibage til os selv.

Her kan du bruge en af de mange trædufte, såsom cedertræ, sandel og frankincense for at vække dit muladhara chakra og skabe grounding. Og tilsætte olierne for glæde såsom grapefruit og wild orange.

Hvis du også føler, at der er noget som stresser dig lidt, så tilsæt lidt lavendel, som afspænder dig mentalt.

Yoga Tip

Du kan også bruge doTERRAs blanding “anchor”, kombineret med et par yogastillinger der vækker dit rodchakra. Eksempelvis stillingerne pascimottanasana eller badrasana. (Hvis ikke du kender stillingerne, kan du google dem. De er meget nemme, også for begyndere).
Bare nogle få minutter i hver stilling, kan gøre en enorm forskel, så du er i balance igen, og klar til at komme i gang med det du brænder for.

VIL DU I GANG MED AT BRUGE OLIERNE?

De olier jeg arbejder med er fra doTERRA. De sælges ikke i butikkerne, men du kan kan købe dem via min shop. Du skal først oprette dig som kunde, og du køber du så meget eller lidt, som du har lyst til. Der er ingen binding, og det fungerer som en almindelig webshop. 

Hvis du selv vil sælge eller anbefale olierne videre, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Det kan være relevant for dig som selv er behandler, coach eller har en forretning, hvor det ville give mening også at arbejde med essentielle olier. Men også for dig der bare gerne vil anbefale dem til venner og bekendte.

Som du måske ved, er der nogle super “sign up” gaver, såsom et gratis business numeroskop og meget mere.

 

SKAB DET LIV OG DEN BUSINESS DU DRØMMER OM MED HJÆLP FRA ESSENTIELLE OLIER

Se video med Estel Ehvass og Christine Eilvig

og modtag guiden "Heal dine følelser med essentielle olier"

Du får også nyhedsbrev med ugentlig råd og vejledning
om hvordan du løfter din vibration

VIBRATIONSHEALING V. ESTEL EHVASS - estel@vibrationshealing.dk