DOWNLOAD DIN GUIDE

“Heal dine følelser med essentielle olier”

Denne guide hjælper dig til at identificere følelser der driller så du kan heale dig selv ved at bruge de rigtige slags essentielle olier.

FÅ MIN HJÆLP OG GUIDANCE

Byg din doTerra business med støtte fra mig som din
numerolog og businessmentor

Få gavn af mine mest effektive metoder,
så du kan få succes langt hurtigere og nemmere end du troede.

1. Business numeroskop

Personlig numeroskop inklusiv undernumeroskoper på en superdato
Værdi 6.400 kr

Dette er en gave, til dig der er seriøs med din doTERRA forretning.

Jeg skaber et personligt business setup til dig, der inkluderer oprettelsesdato på en superdato, business numeroskop inklusiv undernumeroskoper, der matcher din unikke essens og dit formål med din forretning.

Du modtager dit business numeroskop samt navnelister på mailen.

Jeg bruger mange timer på at skabe det perfekte setup til hvert enkelte menneskes unikke essens.

2. Superdato e-bogen

Min årlige superdato e-bog så du kan planlægge dine businesstiltag for hele året

”Superdatoer” vil hjælpe dig med at planlægge dine business tiltag på dage med de bedste numerologiske energier. At bruge disse dage kan støtte dig i at opnå dine mål og drømme, hvad enten du skal arrangere bryllup, fester, kurser, bog- og musikudgivelser eller business events.

3. Min Facebook gruppe for byggere

Meditationer, numerologisk inspiration, abundance healing

Du får adgang til min gruppe NUMEROLOGI OG OLIER - SPIRITUEL BUSINESS MENTORING med numerologisk og forretningsmæssig inspiration. Du modtager en invitation, når du har signet op som bygger til mit team.

SIGN UP I DAG!

Drømmer du om noget andet eller mere?

Navnet på vores team, er TEAM LAVT GÆRDE, fordi den nemme og enkle løsning ofte kan være det optimale.

Hvis du vil have en snak om hvilke forpligtelser der er for dig, og hvilke muligheder du til gengæld får ved at joine specifikt vores team på doTERRA, så skriv til mig og vi tager en snak.

Eller jeg henviser dig videre til Christine, eller nogle af hendes videoer, hvis du har nogle tekniske spørgsmål til hvordan det hele foregår.

Min email er: estel.ehvass@gmail.com

VIBRATIONSHEALING V. ESTEL EHVASS - estel@vibrationshealing.dk